LJEPOTICE SA STILOM

Nikad izazovnije haljine na dodjeli Grammyja

16.02.2016 u 09:51

  • +5

Najbolje haljine s dodjele Grammyja

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Nakon niza glamuroznih filmskih nagrada, ovaj je put došao red na glazbene. Za crveni tepih ovogodišnje dodjele Grammyja slavne dame posebno su se stilski potrudile. No tek je nekolicina njih uspjela styling dovesti do savršenstva, bez bojazni od završavanja na listi najgore odjevenih

Najveću pozornost ovogodišnje dodjele nagrada Grammy pokupile su glazbene kolegice i prijateljice – Taylor Swift i Selena Gomez, ponajviše zahvaljujući kreacijama izražajnih boja.

Selena se pojavila u plavoj šljokičavoj haljini s potpisom Calvina Kleina koju su krasili prorezi na struku i zavidan dekolte, a Taylor Swift sve je prisutne oduševila u kreaciji Ateliera Versace koja je činila top u narančastoj boji i predimenzioniranu roza suknju velikog proreza ispod koje se vidjelo roza rublje. Premijerno je predstavila i novu frizuru – kratki bob oštrih rezova sa šiškama.

Nakon sjajne izvedbe američke himne na nedavno održanom Super Bowlu, Lady Gaga zvjezdano pojavljivanje nastavila je na Grammyjima. Kostim joj je bio posveta nedavno preminulom Davidu Bowieju. U haljini Marca Jacobsa kreiranoj isključivo za nju, na ubojitim štiklama i s novom riđom bojom kose, poput Bowiejeva alter ega Ziggyja Stardusta briljirala je na crvenom tepihu.

Za podizanje temperature na crvenom tepihu pobrinule su se lijepe manekenke – Bella Hadid i Alessandra Ambrosio u izazovnim crnim haljinama. Popularna Bella Hadid odabrala je duboko dekoltiranu haljinu zlatnih detalja brenda Alexander Vauthier Paris, a Alessandra je zablistala u haljini zanimljivih proreza Ateliera Versace

U crnoj, ali znatno umjerenijoj haljini s potpisom Givenchyja pojavila se glazbena diva Adele na grammyjevskom crvenom tepihu. Britanskoj kolegici pridružila se Florence Welch koja se na dodjeli Grammyja ukazala u ružičastoj Guccijevoj haljini iz iznimno hvaljene kolekcije za proljeće/ljeto 2016. godine.

Ariana Grande, pjevačica dječjeg lica i dobrih vokalnih sposobnosti, ovaj se put odlučila za vatrenocrvenu haljinu s potpisom Romone Keveze koju je krasio korzetni gornji dio koji joj je naglašavao krhku figuru.

Titulu jednog od najbolje odjevenih parova na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja sa sigurnošću mogu dobiti Chrissy Teigen i John Legend. Lijepa trudnica Chrissy naprosto blista, a njezino blaženo stanje posebno je istaknula bijela haljina Yousefa Al-Jasmija koju je krasio zanimljiv plašt.