IDEALNA HALJINA

Nikad elegantnija Milanka Opačić pokazala styling bez greške

29.09.2016 u 14:05

Bionic
Reading

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović započela je konzultacije s čelnicima parlamentarnih stranaka izabranih u Hrvatski sabor, a predstavnica SDP-a Milanka Opačić još se jednom istaknula elegantnim, odmjerenim stylingom na Pantovčaku

Za dolazak na Pantovčak i susret s predsjednicom Republike nekadašnja ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić ovoga je puta haljine pomaknutih i pomalo neuobičajenih krojeva zamijenila vrlo elegantnim izdanjem.

S kolegom Sinišom Hajdašem Dončićem Milanka Opačić na konzultacijama u ime SDP-a pojavila se u uskoj tamnoplavoj haljini kojom je istaknula vitku liniju, a klasični poslovni look naglasila je crnim štiklama.

Budući da je riječ o političkom susretu, Milanka Opačić odabrala je i haljinu u skladu s tom prigodom, no nije u potpunosti zaobišla svoj prepoznatljiv stil odijevanja pa je tamni outfit malo podignula širokom zlatnom narukvicom.

Svoj stil odijevanja koji je uvijek elegantan, ali i u skladu s trendovima, nedavno je najbolje pokazala u izbornoj noći kada je nosila efektnu asimetričnu dugu crnu haljinu i otkačene cipele američkog brenda Nine West.