MEKE I TOPLE

Nijedne hlače nisu tako udobne kao ove, a narednih mjeseci nećete poželjeti nijedne druge

16.11.2023 u 07:14

Bionic
Reading

Trend kojem je pandemija dala vjetar u leđa, kad su mnogi prigrlili nošenje udobne odjeće koja ne sputava i idealna je za slobodno vrijeme ili fizičke aktivnosti, nije nestao. Dapače, i dalje je aktualan

Udobna loungewear odjeća više se ne odnosi samo na trendi hudice, joggerice ili odjeću za trening, već podrazumijeva i chic komade od pletiva, čija popularnost ne prestaje rasti.

Elegantni setovi od pletiva te lijepe haljine i pletene meke hlače, po svemu sudeći, ponovno će imati glavnu riječ u mjesecima pred nama.

Ovakve hlače već su neko vrijeme u fokusu zaljubljenica u modu jer izgledaju cool i vrlo su praktične te su daleko luksuznijeg izgleda od primjerice običnih trenirki, a osiguravaju potrebnu toplinu tijekom hladnijeg dijela godine i cjelodnevnu udobnost.

špica subotom

Čizme na svakom koraku: Zagrepčanke znaju kako nositi vrući trend

Pogledaj galeriju

Iako ih fashionistice najradije nose s odgovarajućim gornjim dijelom, poput topića ili kardigana, pletene hlače s lakoćom ćete kombinirati uz druge bazne komade i poželjeti ih nositi od jutra do mraka.

Osim toga, ovaj udoban model hlača definitivno je prerastao svoju prvobitnu ulogu nošenja samo doma i moguće ga je spariti s više vrsta obuće. Ako niste sigurni kako ih kombinirati, donosimo nekoliko zanimljivih stajlinga koji će vas sigurno inspirirati.

Evo nekoliko ideja kako kombinirati pletene hlače:

Pletene hlače i retro tenisice

Ovo je sjajna kombinacija za sve one koji vole ležerne, ali upečatljive stajlinge. Kombinirajte pleteni džemper sa svojim omiljenim pletenim hlačama. Dodatnu ležernost osiguravaju retro tenisice, teniske čarape i bejzbolska kapa. Klasični vuneni kaput i elegantna torba u ovom slučaju stvaraju efektan stilski odmak.

Pletene hlače i balerinke

Pletene hlače i balerinke? Ova naizgled nespojiva kombinacija u stvarnosti izgleda nevjerojatno cool i ženstveno te je istovremeno funkcionalna i vrlo trendi. Nadogradite look udobnim oversized kaputom i efektnim šalom u kontrastnim tonovima.

Pletene hlače i uggsice

Kombinacija pletenih hlača i omiljenih uggsica savršena je primjerice za šetnju parkom ili kavu na nekoj terasi pa ovaj cool outfit nadogradite džemperom s ovratnikom, čizmama Ugg, vunenim kaputom i kapom beanie - što znači da ste više nego dobro pripremljeni za nadolazeće niske temperature. Savjet: stajling će izgledati još više chic ako se držite iste palete boja kada su u pitanju modni dodaci.