NISMO MU SE NADALI

Nije za svakoga: Ovaj neočekivani trend osvojio je jednu od najpoznatijih modnih influencerica na svijetu

20.07.2022 u 14:17

Bionic
Reading

Chiara Ferragni, proslavljena talijanska influencerica koja je izgradila nevjerojatnu karijeru u svijetu mode, uvijek je u fokusu medija, a sve što ona nosi vrlo brzo postane novi modni trend i začas osvoji gradske ulice

Mrežaste čarape oduvijek su bile na rubu i trend koji nije za svakoga, no čini se da pomalo zaboravljeni modni detalj vraća u velikom stilu.

Chiara Ferragni, talijanska influencerica i modna ikona, redovito privlači poglede svojim inovativnim stilom i idejama, pa je njezin stajling u minici i mrežastim čarapama izazvao neviđeno zanimanje i brojne komentare.

Ako postoji netko sposoban učiniti da nešto nespojivo bude totalno chic, onda je to plavokosa Talijanka. Dovoljno je da ona nešto isfura, pa da odmah i mi poželimo to nositi, ma koliko nam se činilo ludim.

  • +3
Chiara Ferragni Izvor: Profimedia / Autor: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kratka ljetna haljina i dvojbene mrežaste čarape? Čak i takav naizgled nespojiv spoj Chiara je u stanju pretvoriti u poželjnu kombinaciju za večernji izlazak.

Mrežaste čarape opcija su kojoj zanosna Talijanka, inače supruga glazbenika Fedeza, s kojim ima dvoje djece, često pribjegava, i moramo priznati da je to detalj koji vizualno obogaćuje stajling, čini ga posebnim te naglašava noge. Barem u njezinom slučaju.

Svi oni koji se ne usude nositi kratke haljine jer se možda osjećaju previše izloženo ili nisu zadovoljni jer još nisu postigli onaj brončani ten kao da su se vratili s odmora, mogu isprobati Chiarinu ideju. U svakom slučaju, neće vam u njima biti vruće zbog mrežaste strukture.

I ostaje nam da vidimo znači li sad to i definitivan povratak mrežastih čarapa na modnu scenu.

Biste li ih vi nosili?