ATRAKTIVNA PJEVAČICA

U top formi: Vanni sjajno pristaju kratke ljetne haljine, što je dokazala i novim chic stajlingom

20.07.2022 u 13:16

Bionic
Reading

Vanna, pjevačica koja se godinama nalazi na vrhu glazbene scene, uvijek je sjajno odjevena, a to je potvrdila i najnovijim lookom kao stvorenim za ljeto

Ivana Vrdoljak Vanna samo niže besprijekorna modna izdanja, a sad je sve oduševila u cool kombinaciji idealnoj za paklene vrućine.

Glazbenica je u lipnju održala koncert u Areni Zagreb i tako obilježila 30 godina uspješne glazbene karijere. Osim fantastičnim vokalom i pjesmama, pozornost je oduvijek privlačila svojim modnim stilom i ljepotom.

Plavokosa pjevačica, koja će ove godine proslaviti 52. rođendan, rado nosi komade naglašavaju njezine vitke noge, pa je i na Instagramu sve oduševila neodoljivom kombinacijom u kratkoj crvenoj haljini s bijelim cvjetićima.

'Vruć dan za koncert u Kiseljaku', napisala je Vanna pored fotografije snimljene u susjednoj BiH.

Ovaj šarmantni look glazbenica je upotpunila espadrilama, omiljenim izborom mnogih trendseterica tijekom ljetnih mjeseci jer su udobne i imaju dodatni plus - noge čine duljima.

  • +3
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL

Sive platforma espadrile Vanna je spojila s torbicom u istoj nijansi, a neodoljivu modnu kombinaciju zaokružila je lepršavim bobom i sunčanim naočalama.