DORIS VREČKO:

Nije važno da su grudi prirodne, već lijepe

14.06.2012 u 22:52

Bionic
Reading

Kakvo donje rublje nosi Maja Lena, zašto Sonja Kovač i Doris Vrečko u svakoj prilici ističu svoje poprsje te zbog čega je Aleksandri Grdić uvijek vruće pa se oskudno odijeva, pogledajte u novom Sexpressu

Modna savjetnica Alma Premerl Zoko izdala je knjigu u kojoj riječima i slikom savjetuje kako istaknuti prednosti i prikriti nedostatke. Marijani i Petri pojasnila je kako birati grudnjak, istaknuti liniju, sakriti trbuščić, podići stražnjicu, koje trikove žene primjenjuju da bi zablistale i bile seksi.

O grudima i guzama i njihovom isticanju progovorile su i naše poznate manekenke. Maja Lena Lopatny otkriva da ne pribjegava nikakvim trikovima ispod odjeće: 'Nekad škembica ispadne, ali bože moj.' Također kaže da ne voli kad se žena previše trudi oko muškarca.

Sonja Kovač otkrila je da voli istaknuti grudi. Obožava push up grudnjake u svim bojama i dezenima i ima ih jako puno. Dok je još mlada, kaže, voli istaknuti ono što je lijepo na njoj. 'Neće to uvijek tako lijepo stajati i izgledati pa čemu skrivati?', kaže Sonja.

Svi znaju da se Aleks Grdić voli otkriti, a ona kaže da joj je ionako uvijek vruće pa rado otkriva svoje tijelo. Doris Vrečko pak ističe da voli seksi donje rublje s čipkom. 'Donje rublje mi je fetiš, imam ga pun ormar', kaže Doris i dodaje da nije bitno jesu li grudi prirodne ili ne, najvažnije je da su lijepe.

Čime zavode muškarce i što smatraju svojim najvećim adutima, pogledajte u videoprilogu!