VIBRA TIHOG LUKSUZA

Nije se teško zaljubiti u chic suknju koja nikad ne izlazi iz mode

23.10.2023 u 15:30

Bionic
Reading

Iako je ove sezone sve u znaku traper suknji u svim svojim varijantama i duljinama, od minica pa do elegantnih maxi modela, mnoge će dame rado nositi i tzv. slip suknje jer ne silaze s trona popularnosti

Baš poput njihove 'rođakinje' slip haljine, i slip suknje, koje odlikuju ženstven kroj i satenski sjaj, idealne su za brojne prigode, a ne morate ih se odreći iako su hladniji mjeseci pred nama.

Bež satenska suknja koju potpisuje Massimo Dutti, jedan od najpopularnijih Inditexovih brendova, čije kreacije odlikuje vrhunska kvaliteta po relativno pristupačnim cijenama, doista je pravi izbor za ljubiteljice ženstvenog modnog stila te odiše toliko traženom vibrom tihog luksuza.

ulična moda

Pogledajte stajlinge sa špice: Počela je sezona čizama, a ovi modeli su najpopularniji

Pogledaj galeriju

Bezvremenski, udoban i sofisticiran, odlična je opcija za sve one zaljubljenice u modu koje cijene klasične komade što neće samo tako izaći iz mode.

Prozračnost i lepršavost satena nikada ne izlazi iz mode baš zbog profinjenosti i elegancije, a njegova svilenkasta tekstura daje ultraluksuznu vibru svakom outfitu. Osim toga, biserna neutralna boja čini ovaj komad lakim za kombiniranje te u trenu podiže svaki look. Satenska bež suknja iz ponude Massima Duttija nimalo ne zaostaje za komadima luksuznih, puno skupljih brendova, a njezina je prednost u tome da se može kombinirati na bezbroj načina, pa i kad celzijusi krenu naglo padati.

Inspirirana dizajnom donjeg rublja, jedan je od ovosezonskih trendova koji smo već vidjeli puno puta i na europskim tjednima mode te je vrlo brzo zavladala street style kombinacijama poznatih influencerica i trendseterica.

Kako je nositi? Kao dio casual stajlinga, ali i elegantnih izdanja. Tijekom dana kombinirajte je s topom, T-shirtom ili džemperom s udobnim bajkerskim čizmama ili tenisicama za ležeran look, a navečer uz nešto glamuroznije i - naravno - visoke pete.

Massimo Dutti je, osim u bež varijanti, ovu divnu suknju lansirao na tržište i u klasičnoj crnoj boji po cijeni od 89,95 eura.