ZGODNA LATINA

Nije je briga za kritike: Sofia Vergara ne odustaje od cipela koje ili volite ili mrzite

25.02.2021 u 14:20

Bionic
Reading

Sofiju Vergaru, zanosnu glumicu koja se proslavila ulogom u hit seriji 'Moderna obitelj', teško je ne primijetiti jer redovito bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri

Kolumbijsku ljepoticu kamo god da se uputi fotografi prate u stopu, a iako je često bila na meti modnih kritičara zbog svojih dvojbenih modnih kombinacija, osobito ljubavi prema 'platformama', čini se da je to nimalo ne brine.

Dugokosa ljepotica poznata je po svojoj ljubavi prema platformama, a jedan od najdražih modela u kojem je često možemo vidjeti su sandale Christiana Louboutina, model Madmonica u bež varijanti ukrašen sitnim zakovicama.

  • +5
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/MaxLopez-Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svoj je omiljeni model iskombinirala je s trendi cargo hlačama maskirnog uzorka koje je spojila s trendi topom od prozračnog pletiva s voluminoznim rukavima u sivomaslinastoj.

Dnevni look začinila je prestižnom Birkin torbom za kojom žude fashionistice diljem svijeta, a kao i obično kosu je nosila raspuštenu s razdjeljkom po sredini.

  • +3
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sofia, koja ja zahvaljujući ulozi Glorije u 'Modernoj obitelji' postala najplaćenija TV glumica, ne krije koliko je sretna što je u njezin život ušetao 44-godišnji glumac Joe Manganiello, s kojim je u braku od 2015.

Zaljubili su se na prvi pogled, a upoznali na službenoj zabavi kada je ona još bila zaručena za Nicka Loeba. Iza sebe ima i propali brak s Joeom Gonzalezom, s kojim ima sina Manola.