NOVA SIMPATIJA

Niall iz 1D-a žali što nije poljubio Demi

02.11.2012 u 20:42

Bionic
Reading

Plavokosi miljenik tinejdžerica, član One Directona, priznao je da mu je jako žao što nije bilo poljupca između njega i Demi Lovato s kojom ga mediji već neko vrijeme povezuju

Demi je u jednom intervjuu jasno i glasno rekla da je solo i da uživa u svojoj slobodi, dodavši da je s Niallom povezuje samo prijateljstvo.

No Niall je u intervjuu za Now kazao da su on i mlada američka pjevačica i glumica bili na spoju, ali da se ništa nije dogodilo – premda bi on, dao je nagovijestiti sada, to zapravo jako volio.

'Putem Twittera smo se povezali i počeli smo komunicirati. Kad sam bio u Los Angelesu, uspjeli smo se naći na večeri i bilo je zbilja super. Demi je jedna od najboljih cura koje znam. Stalno smo u kontaktu i uvijek mi šalje poruke. Ipak, nije se ništa dogodilo između nas. Nismo se poljubili, ali evo sad mi je baš žao što nismo', izbrbljao je član 1D.

Budući da Directioneri, fanovi 1D, često nemaju milosti prema djevojkama koje mediji povezuju s ovim slavnim boy bendom, ne bi čudilo ni da Demi Lovato postane nova meta online hejtera poput bivše djevojke Harryja Stylesa iz One Directiona, Caroline Flack

Mlađahni momci iz 1D u studenome objavljuju svoj drugi album Take Me Home za koji mnogi vjeruju da će odmah zasjesti na vrhove svjetskih top ljestvica.