DAMA U CRVENOM

Ni Severina nije odoljela jednom od najvećih trendova sezone

17.11.2023 u 22:15

Bionic
Reading

Trend crveno obojanih komada, kakav posljednjih tjedana uvjerljivo dominira modnom scenom, osvojio je i članicu žirija RTL-ovog showa 'Superstar'

Splitska pjevačica predvodila je poznata lica ovog petka na svečanoj premijeri film 'Samo kad se smijem' redateljice Vanje Juranić u zagrebačkoj Kinoteci.

  • +14
Premijera filma 'Samo kad se smijem' u Kinoteci Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Tim povodom osvanula je u stajlingu kojim je u potpunosti dominirala hit boja sezone. Nju je istaknula elegantnom kombinacijom bluze asimentričnog kroja i odgovarajućih hlača, baš kao i cipelama te minijaturnom torbicom brenda Dior.

Riječ je o kultnom modelu koji nosi ime po nikad prežaljenoj britanskoj princezi Diani. Njezino originalno ime glasilo je 'Chouchou’ no nakon što ju je prigrlila Lady Di, od 90-ih do danas nosi naziv 'Lady Dior'.

Dijelom po tradiciji, a dijelom po prirodi, crvena je oduvijek bila bojom luksuza i ljepote. Ona pobuđuje osjetila i ističe se u gomili, a ovogodišnje sezone jesen/zima glavni je protagonist. Stiže kao svojevrsno osvježenje nakon dominacije zemljanih tonova potpomognute estetikom tihog luksuza, a naposlijetku i ružičaste, koja je dominirala ljetnim mjesecima zahvaljujući filmu 'Barbie'.

Da će crvena boja sloviti za veliki trend jeseni, već su u veljači dali naslutiti renomirani dizajnerski brendovi, a njezin trendovski značaj u narednim mjesecima nastavili potvrđivati street style zvijezde, kao i dame iz svijeta slavnih.

  • +7
Crvena boja u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia