COOL IZDANJE

Ni Lejla Filipović nije odoljela trendi čizmama koje ćemo viđati na gradskim ulicama i ove sezone

24.10.2021 u 11:03

Bionic
Reading

Lejla Filipović, bivša Miss Hrvatske, redovito briljira svojim modnim stilom, a na društvenim mrežama izazvala je pravu pomutnju najnovijim izdanjem

Iako je davne 1998. ponijela titulu Miss Hrvatske, 45-godišnja Lejla nije se puno promijenila tijekom godina te privlači poglede gdje god da se pojavi.

Zgodna Dubrovkinja, dobro je poznato, ne griješi po pitanju stila, a najradije bira ženstvene kombinacije koje laskaju njezinoj besprijekornoj figuri.

Lejla je na Instagramu pokazala da je itekako upućena u nanovija modna strujanja pa je ponovno oduševila outfitom za koji je dobila puno pohvala.

  • +3
Lejla i Tarik Filipović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Lijep i sunčan dan iskoristila je za šetnju u najpoželjnijim jesenskim komadima.

  • +23
Combat čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Vješto je igrala na kartu modnog minimalizma koji uključuje je vječite komade poput kožne jakne bajkerskog stila s krznenim detaljima, traperice ravnih, kraćih nogavica od svijetlog denima i upečatljive robusne gležnjače s potpisom Karla Lagerfelda.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju

Ovaj look bez greške začinila je uvijek dobrodošlim detaljem, crnom torbicom i mladenačkom frizurom.

Inače, početkom listopada Lejla i njezin suprug Tarik Filipović posjetili su Prag gdje su uživali u šetnjama i druženju. 

'Prvi put u Pragu. Premalo vremena za vidjeti sve ljepote ovog čarobnog grada a opet dva dana prepuna divnih dojmova. Osjećaj još ljepši jer je prepuna dvorana uživala u Tarikovoj monodrami 'Ćiro'. Dečki ni ovaj put nisu pristali da podijelim zajedničke fotografije, ali barem su rado preuzeli uloge fotografa', napisala je bivša misica na Instagramu.