ZARIN ADUT

Idealan model culotte traperica postoji, a košta svega 230 kuna

14.05.2021 u 18:17

Bionic
Reading

Takozvani culotte modeli hlača posljednjih sezona postali su omiljenim komadom u ormaru brojnih zaljubljenica u modu, a španjolska Zara sada je predstavila njihovu traper inačicu koja je zaradila veliku pažnju na Instagramu

Poput hlača s dugim, trapez nogavicama koje ove sezone dominiraju modnom scenom, culotte inačice također krasi široki kroj nogavica no, u odnosu na njih, kraće su rezane, u stanju su vizualno izdužiti figuru te stavljaju poseban fokus na odabir obuće.

Elegantni modeli hlača culotte pokazali su se nosivim u svim prigodama, a brojne dame ih obožavaju zbog udobnosti koju osiguravataju tijekom cijelog dana.

Zarine culotte traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Culotte kroj hlača zavladao je i svijetom traperica, a španjolska Zara u svoju ponudu ovih je dana uvrstila verziju koja je uspjela osigurati posebnu pažnju na Instagramu.

'Pronaći traperice culotte kroja koje savršeno pristaju bez prethodnog isprobavanja i nije uvijek lak zadatak, no mislim da sam pronašla dobitan model. Na drugoj fotografiji možete vidjeti kako izgledaju', napisala je Camille, fotografkinja koja stoji iza inspirativnog Instagram profila referirajući se na model culotte traperica koji je nedavno stigao na police Zare.

Spomenuti model nalazi se u prodaji po cijeni od 230 kuna, a kako ga je Zarin tim predstavio na svojim stranicama, idealno će pristajati paru trendovskih sandala poput elegantne verzije japanski s manjom potpeticom.