LOŠ STAJLING

Ni dekolte ni gola bedra nisu spasili Kelly Brook

08.12.2010 u 07:05

Bionic
Reading

Dodjela nagrada British Fashion Awards jedno je od najiščekivanijih modnih događanja, pa stoga ne čudi da se uzvanici itekako potrude ne bi li izgledali savršeno i posebno

Tek nekima zaista i polazi od ruke izgledati savršeno, dok neki ostaju tek posebni, zamijećeni zbog svog promašenog modnog odabira.

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada, na kojoj je najboljom britanskom dizajnericom godine proglašena Phoebe Philo, a Alexanderu McQueenu je posthumno dodijeljena nagrada za veliki doprinos modi, svojom je pojavom zablistala Victoria Beckham koja se ovaj put odlučila za jednostavnu crnu dugu toaletu klasičnog kroja čiji je jedini ukras bio duboki izrez koji je otkrivao njezine duge vitke noge. Crno je bilo odabir i Naomi Campbell koja je svoju haljinu s potpisom Alexandera McQueena, djelomično prozirnu, začinila crnim krznom kojim je zaogrnula gola ramena. Naomi je primila nagradu za životno djelo.

Kelly Brook podbacila je loše odabravši sivo-crnu korzet haljinu Suzie Turner koju nisu izvukli čak ni dekolte i duboki izrez do vrha butina. Ni glumica Thandie Newton nije se proslavila svojom bijelo-plavom haljinom od dva dijela, baš kao ni Yasmin Le Bon čija je haljina vrištala od previše boja.

Za mini varijantu haljina odlučile su Emma Roberts, Claudia Schiffer, Lara Stone i Alexa Chung koja je nagrađena za svoj jedinstveni modni stil. Lara Stone, koja je zabljesnula u jednostavnoj bijeloj haljini Calvin Klein, proglašena je modelom godine.