KOKTEL I CIGARETA

Nevena Rendeli uživa u sitnim porocima

05.08.2010 u 15:46

Bionic
Reading

Poznata TV voditeljica Nevena Rendeli istesala se za ovu ljetnu sezonu i skinula suvišne kilograme, ali nekih se poroka očito nije odrekla, pa je tako na Hvaru odmor začinila koktelom i cigaretom

Nedavno se Nevena pohvalila da je uz pomoć boksa koji je trenirala triput tjedno uspjela smršaviti gotovo pet kilograma. Promjena je vidljiva, ne samo na strateškim mjestima, nego i u osmijehu – voditeljica izgleda zadovoljnije nego ikad prije.

Tome je, naravno, možda pridonijelo i vjenčanje. Rendeli se prije godinu dana na egzotičnoj plaži na Barbadosu udala za Marijana Bračulja. Kako je sve prošlo u tajnosti, par je kasnije izjavio da im ipak nedostaje tulum za prijatelje te da će ga možda organizirati ovog ljeta u njegovoj rodnoj Istri.

Prije samo mjesec dana jedan ju je hrvatski modni časopis svrstao među najbolje odjevene pripadnice sedme sile, a premda je ona tada skromno rekla da se ne smatra modnom ikonom, upravo je opravdala titulu.

Naime, u Jelsi je u dubokom hladu ispijala koktel sakrivši se iza velikih sunčanih naočala i pod šeširom muškog tipa. Na sebi je imala jarko narančastu lepršavu haljinu koja je bojom savršeno odgovarala satu na ruci.