BRAČNA KRIZA

Nevena Rendeli odselila se od supruga?

12.03.2014 u 12:23

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli nakon gotovo pet godina braka s poduzetnikom Marijanom Bračuljem navodno se iselila iz zajedničkog stana

Iako je voditeljica 'Subotom ujutro' Nevena Rendeli nekoliko puta najavljivala da će brak, koji je prije gotovo pet godina s partnerom Marijanom Bračuljem sklopila na Barbadosu, legalizirati i u Hrvatskoj, to je sada postalo upitno.
Naime, navodno trenutačno proživljavaju bračnu krizu uslijed koje se Nevena nedavno i iselila iz stana u zagrebačkim Gračanima, u kojem su zajedno živjeli, donosi Story.

Razlozi trzavica među supružnicima nisu poznati, no kako piše Story, uspješna HRT-ova novinarka i voditeljica i privatni poduzetnik za nekretnine nastoje izgladiti sve probleme. Navodno su neko vrijeme odlučili provesti odvojeno i razmisliti o svemu, no oboje žele sačuvati brak.

Nedavno nam je Nevena komentirala pošast razvoda ni ne sluteći da će se i njen brak naći u problemima.

'Neki dan sam se baš našalila i rekla da ću ja ostati valjda jedina udana poznata Hrvatica. Barem se nadam… Mislim da nam se samo čini da je puno više toga, ali da je zapravo u prosjeku razvoda jednako kao i inače.'

Nevenu smo kontaktirali da provjerimo informaciju koja je procurila u medije, no nije nam odgovorila.