OUTFIT ZA PET

Nevena i Kendall znaju što je tajna trendi looka

28.04.2015 u 10:37

Bionic
Reading

Zaljubljenice u modu oduševljeno su prihvatile trend tenisica koje odavno nisu samo odjeća za sport i slobodno vrijeme

Platnene tenisice poput starki, vansica ili natikača slip-on već su neko vrijeme pravi hit, ali za njima ne zaostaju ni one s najglašenijom sportskom vibrom.

Kendall Jenner tako je nedavno oduševila jednostavnim stylingom u širokim bijelim hlačama i kratkim topom u koji je odlično ukomponirala bijele tenisice Adidas.

Ni naša TV voditeljica Nevena Rendeli nije ostala imuna na trendi tenisice pa se pojavila na jednom događanju u bijelim adidasicama, poderanim trapericama, majicom s printom i crnom ležernom sakou.

Tenisice su odlično rješenje za casual dnevni look pa ako vam se sviđa ovaj modni trend, slobodno ih uklopite u svoje stylinge.

Udobne i totalno kul, tenisice dobro izgledaju i na moderne duge suknje ili haljine npr. u kombinaciji s traper jaknom ili košuljom, a super izgledaju i sa širim hlačama, no pazite da majica ili top budu užeg kroja da vam ta kombinacija ne doda kilograme.

Bez obzira na to volite li šminkerski, rokerski ili casual stil, s tenisicama nećete pogriješiti, a bit ćete odlično odjeveni.