POPRAĆENA OVACIJAMA

Neuništiva Kate Moss proslavila 44. rođendan i ponovno prošetala modnom pistom

19.01.2018 u 11:35

Bionic
Reading

Ne postoji kultniji dvojac na modnim pistama od britanskih supermodela 90-ih, prijateljica Naomi Campbell i Kate Moss koje su predstavljanje muške kolekcije brenda Louis Vuitton učinile nezaboravnim

Posljednja muška kolekcija dizajnera Kima Jonesa za luksuzan brend Louis Vuitton u modnoj povijesti ostat će upamćena po dvjema damama – britanskim supermodelima Naomi Campbell i Kate Moss.

Objavu dijeli mrkimjones (@mrkimjones)

I dok Naomi, od milja zvana Crna pantera, s vremena na vrijeme svojim prepoznatljivim catwalkom oplemeni predstavljanja novih kolekcija vodećih dizajnerskih imena, njezina bliska prijateljica Kate Moss od hoda pistama oprostila se početkom 2011. godine.

  • +18
Kate Moss i Naomi Campbell na reviji Louis Vuitton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ova britanska modna ikona, koja je nedavno proslavila 44. rođendan, u potpunosti se posvetila traženju novih zvijezda i radu u vlastitoj modnoj agenciji, a njezin neočekivan povratak na modne piste dočekan je ogromnim ovacijama publike.

U društvu kolegice i bliske prijateljice Naomi Campbell, Kate je ponosno prošetala pistom u sjajnom baloneru ukrašenim prepoznatljivim logom Louis Vuittona

Identičan model balonera u crnoj boji i čizmama nalik kultnim martama na pisti je nosila i Naomi Campbell, a ovaj neponovljivi modni dvojac odlazak Kima Jonesa s pozicije dizajnera Louis Vuittona učino je itekako nezaboravnim. Za modnu kuću Louis Vuitton, Naomi i Kate posljednji su put prošetale 2001. godine.