UDOBNE I TRENDI

Nestaju brzinom svjetlosti: Modne ovisnice luduju za ovim sandalama od 430 kuna

10.05.2019 u 13:47

Bionic
Reading

Možda vas je iznenadio trend neuglednih 'čeških' sandala koji je pokorio svijet, ali ako ste mislili da je to tek prolazni mini trend koji će nestati jednako brzo kao što je došao na modnu scenu, prevarili ste se. Ove 'ružne' sandale prodaju se brzinom svjetlosti, a posebna pomama nastala je za modelima brenda Teva

Proteklih sezona ženstvenu modu zamijenio je trend 'tatinih' tenisica', 'radničkih' kombinezona i omraženih 'čeških' sandala. Ova naizgled neugledna moda pokorila je modnu scenu te iz dana u dan privlači sve više sljedbenika. Iako smo svjesni da je vladavina štikli završena te da je na tron zasjela udobna, pa čak možemo reći omražena obuća, ovaj nas je trend, priznajemo, iznenadio.

Posljednjih mjeseci vlada pomama za takozvanim češkim sandalama koje smo donedavno gledali samo na turistima. Brend Teva, koji je dostupan i u popularnoj web trgovini brenda Asos, upravo uživa u svojih pet minuta slave.

Neugledne sandale s potpisom brenda Teva preplavile su društvene mreže i zaludjele trendseterice diljem svijeta, a ukoliko ste strastvena zaljubljenica u modu i teško odolijevati rendovima, veselit će vas saznanje da se ove sandale prodaju po cijeni od oko 430 kuna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🦇

Objavu dijeli sahmantha (@sahmantha)

Trend ružnih sandala započela je dizajnerica Miuccia Prada, koja je gumene sandale s trakama na čičak učinila najnovijim kultnim komadom. Iako nisu najelegantiji par obuće koji smo vidjeli, veliki plus je to što su sasvim sigurno jedne od najudobnijih sandala koje postoje.

  • +4
Teva sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije