SVI IH ŽELE

Jednostavnu haljinu slavna plavuša podigla najpoželjnijim sandalama sezone

06.05.2019 u 10:34

Bionic
Reading

Slavna manekenka i glumica Rosie Huntington-Whiteley jedna je od slavnih dama s pregršt stila koja rijetko kada griješi po pitanju modnih odabira. Svakim svojim stajlingom slavna plavuša izazove veliko zanimanje javnosti, a posebice modnih kritičara, koje ni ovog puta nije ostavila ravnodušnima

Zanosnu manekenku i životnu partnericu holivudske zvijezde Jasona Stathama, Rosie Huntington-Whiteley, paparazzi su snimili dok je izlazila iz The Mark Hotela u New Yorku, u kojem posljednjih dana boravi zbog Tribeca Film Festivala koji trenutno traje, ali i zbog nadolazeće Met Gale, koja će se održati večeras u muzeju Metropolitan.

32-godišnja ljepotica, koja sa Stathamom ima jednogodišnjeg sina Jacka Oscara, plijenila je pažnju na ulicama New Yorka odjevena u jednostavnu plisiranu plavu haljinu maksi kroja s predimenzioniranim rukavima, a riječ je o kreaciji s potpisom brenda Solace London.

  • +3
Rosie Huntington-Whiteley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna plavuša, najpoznatija po ulogama u filmovima 'Transformeri: Tamna strana Mjeseca' i 'Pobješnjeli Max: Divlja cesta', cjelokupan stajling upotpunila je bijelom torbom s potpisom modne kuće Balenciaga i trenutno najpoželjnijim sandalama sezone koje nose potpis brenda Jacquemus, a do kojih je gotovo nemoguće doći.

Trendi sandale s tankim remenčićima i neobičnom petom ove sezone apsolutni su must have na modnoj sceni. Ove sandale u tolikoj su mjeri zaludjele trendseterice da su popularne high street trgovine u svoje aktualne proljetne kolekcije uključile brojne neodoljive modele tih sandala po puno pristupačnijim cijenama.

  • +12
Minimalističke sandale s tankim remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo