MAGNET ZA POGLEDE

Neprepoznatljiva Tončica Čeljuska na zagrebačkoj špici

19.06.2016 u 12:54

Bionic
Reading

Sunčana zagrebačka subotnja špica privukla je kao i obično brojne Zagrepčane i goste koji su uživali u lijepom vremenu, šetnji, šopingu i ispijanju kavica na prepunim terasama. Među brojnim poznatim licima koji ni ovu subotu nisu propustili šetnju središtem metropole isticala se HTV-ova novinarka i urednica Tončica Čeljuska koja je pozornost plijenila svojim veselim ljetnim stylingom

S toplim danima konačno je i na gradskim ulicama prestala modna vladavina crnih i sivih tonova, a iz ormara su se izvukle vedre boje. Ljetnom šarenilu boja nije odoljela ni Tončica Čeljuska koja je na subotnjoj špici bila pravi magnet za poglede u lepršavoj maksi haljini u duginim bojama.

Poznata novinarka nije ljubiteljica modnog minimalizma i preferira malo raskošniji modni stil s puno detalja koji je došao do izražaja i u šetnji gradskom špicom. Čeljuska je odabrala upečatljivu šarenu ljetnu haljinu s naramenicama koju je kombinirala s lakiranim nude sandalama s debelom petom i crvenom predimenzioniranom torbom. Look je zaokružila sunčanim naočalama s trendovskim okruglim okvirom, crvenim ružem za usne, narukvicom u istoj boji i visećim naušnicama.

Svoj mladenački izgled HTV-ova novinarka može zahvaliti zdravoj prehrani i načinu života koji prakticira već duže vrijeme. Svako jutro vježba jogu i tibetanske vježbe, a iz jelovnika je izbacila ugljikohidrate i šećer.

'Kad radiš na sebi, onda razmišljaš i o tome što radiš svom tijelu. Pazim što unosim u tijelo kao što pazim što čitam', rekla je Čeljuska za tportal otkrivši da najviše čita duhovnu literaturu.