27 godina kasnije

Za neponovljiv filmski dvojac Thelmu i Louise godine su samo broj

22.01.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Okupljeno mnoštvo holivudske dive Geena Davis i Susan Sarandon potpuno su oduševile na crvenom tepihu prestižne dodjele nagrada SAG

Malo tko nije gledao kultni film 'Thelma i Louise' redatelja Ridleyja Scotta, u kojemu konobarica i kućanica iz Arkansasa odluče odbaciti svakodnevnicu te sjedaju u auto i kreću na putovanje koje ubrzo postaje bijeg od policije.

Danas, 27 godine kasnije, Geena Davis i Susan Sarandon svojom pojavom uveličale su novo izdanje dodjele nagrada Screen Actors Guild, plijeneći pažnju na crvenom tepihu u haljinama koje ističu figuru.

  • +15
Susan Sarandon i Geena Davis Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slavna Susan Sarandon, koja će ove godine navršiti 72 godine, poznata je po zavodljivim izdanjima na crvenim tepisima, a na dodjeli nagrada SAG zablistala je u presijavajućoj mornarskoplavoj haljini s trendovskim detaljem golih ramena.

Riječ je o kreaciji s potpisom talijanske dizajnerice Alberte Ferretti, stvorenoj isključivo za nju.

U odnosu na Susan, 183 centimetara visoka Geena Davis odabrala je crnu haljinu bez naramenica u znaku presijavajućih cvjetnih detalja na poprsju, a samo za nju spomenutu kreaciju stvorila je dizajnerica Anel Verna.

Na dodjeli Zlatnih globusa održanoj ranije ovog mjeseca ovaj kultni filmski dvojac zablistao je u ulozi prezenterica, a novu sezonu nagrada nastavljaju odrađivati udruženim snagama. 

  • +36
Sva izdanja s dodjele nagrada SAG Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia