tako chic

Nepogrešiva modna formula: Brigitte Macron ponovno briljira u bezvremenskim komadima

14.11.2021 u 09:44

Bionic
Reading

Prva dama Francuske, Brigitte Macron, redovito je vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama, a njezine modne kombinacije teško mogu proći nezamijećeno. Ovoga puta briljirala je u sjajnim klasičnim komadima – crnim kožnim hlačama i kaputu s dvostrukim kopčanjem

Bilo da se radi o obavljanju služenih dužnosti ili slobodnom vremenu, Brigitte Macron uvijek ostaje vjerna svom nepogrešivom, bezvremenskom stilu. Dokazala je to i prilikom sastanka s Douglasom Emhoffom, suprugom američke potpredsjednice Kamale Harris koji je stigao u kratki službeni posjeti Francuskoj.

Brigitte ga je ugostila u Elizejskoj palači, službenoj rezidenciji francuskog predsjednika, a zatim su se uputili na pop-up izložbu Jean-Michel Othoniela pod nazivom Le Théorème de Narcisse.

  • +5
Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: Blondet Eliot/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Za ovu prigodu Brigitte je posegnula za provjerenom modnom kombinacijom koju odlikuju klasični modni komadi, pročišćene linije i akromatske boje. Tako je izbor pao na njezine već dobro poznate crne kože hlače i klasični kaput dvostrukom kopčanja. Kombinaciju je upotpunila crnim gležnjačama na petu, a crnu kombinaciju 'razbila' bijelom košuljom trapez rukava.

  • +20
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ova kombinacija pravi je primjer njezinog provjerenog modnog stila kojim dominiraju klasični komadi nosivi sezonama u različitim kombinacija te neboje, siva, bijela i crna. Nenametljive i bezvremenske komade prva dama Francuske nerijetko upotpuni kakvim upečatljivim detaljem, poput širokih, lepezastih rukava na basic bijeloj košulji. Brigitte je prava majstorica modnog kombiniranja klasike i zanimljivih detalja kojoj cijeloj kombinaciji daju upečatljiv i chic izgled.

  • +14
Statement čizme Izvor: Promo fotografije / Autor: promo