SVE NAM JE OTKRILA

Neočekivan obrat u karijeri Lejle Filipović

27.03.2014 u 12:38

  • +13

Poznati na Perwoll Fashion.HR-u

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš

Bionic
Reading

Na prvoj večeri Fashion.hr-a Lejla Filipović blistala je u crnoj haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović, čiju je reviju na Zagrebačkom velesajmu došla pogledati. Tom nam je prilikom otkrila da ima velike poslovne planove koji bi se uskoro mogli ostvariti. Lejla, naime, planira otvoriti svoj dućan

'U fazi smo u kojoj imamo sve najbitnije osim dućana, točnije prostora. Već dugo pokušavam ostvariti to sa svojom kumom. Ne bi to bili dizajnerski komadi robe, ne bih htjela podlijegati takvim uvjetima koji mi određuju kako mora izgledati dućan. Otprilike već znamo kako bi to sve izgledalo, ali ono najbitnije traje već jako dugo, a to je pronalazak prostora. Svi želimo idealnu lokaciju - da je u centru i da je po mogućnosti gradski prostor, a nisam jedina koja bi to željela. Za sada ne bih šoping centar, a ono što želim je zauzeto, tako da čekam', objasnila nam je Lejla Filipović i dodala kako će njezin dućan biti namijenjen samo ženama. 'To neće biti visoka moda, a želim da cijenom bude prihvatljivo', dodaje lijepa buduća poduzetnica.


Na pitanje ima li već iskustva s radom u butiku, odgovara potvrdno. 'Radila sam u butiku, tako da imam iskustva, a volim i modu, što ne znači da će se to, ako ja to izaberem, nekom svidjeti, ali nastojat ću birati stvari za koje vjerujem da bi bile nosive', govori skromno Lejla.

Na pitanje kako se osjeća otkako je uz nagovor supruga Tarika počela vježbati, Lejla kaže: 'Uz Tarikovu rehabilitaciju, i ja sam odlučila vježbati. Dotad sam više pričala nego što sam radila, pa nikako da krenem. Sada, evo, vježbam u kontinuitetu već oko godine dana. Vježbam MBS metodu s privatnom trenericom. Od tada nemam problema s kralježnicom, uporna sam, ne preskačem treninge, vježbam dva puta tjedno i jako sam zadovoljna', rekla je ova bivša miss Hrvatske, na kojoj se sreća i zadovoljstvo itekako vide. A i suprug Tarik je zadovoljan, kaže.