FASHION GURU

Franka je izgledala kao da nosi brački kamen na ramenu, a Albinina crna kreacija uz onaj nakit koji visi iz nosa bila je nikakva; hrpa materijala stisnutog gumicom

  • 21.02.2022 u 16:10

  • Bionic
    Reading

    Doru je modno obilježila crna boja, ali i neobičan stajling prošlogodišnje pobjednice. Fashion Guru malo se detaljnije pozabavio Albininim i Frankinim stajlinzima jer su na opatijskoj pozornici pokazale nekoliko kreacija

    Nakon što smo na Dori vidjeli crnu boju u svim njenim nijansama najbolje da se pozabavim jedinim damama koje su nosile boje, možda koji put i malo previše - Frankom i Albinom. Pojavile su se od glave do pete u crvenoj, Kolindinoj plavoj i žutoj.

    Prošlogodišnja pobjednica brže-bolje otišla je s pozornice kada je predala nagradu Miji Dimšić, valjda se i ona čudno osjećala u bijelom - još k tome ispred crnog zida. Zgodna Albina jedina je donijela malo života na tu opatijsku pozornicu, čudi me da nitko s HRT-a nije urgirao kada su vidjeli da su svi u crnom ili je možda Frankino i Albinino presvlačenje bilo odgovor na to.

    • +13
    Albina i Franka na Dori Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

    Nisam brojao koliko se puta presvlačila Franka, ali siguran sam da je nadmašila svaku voditeljicu Sanrema. Njezin bijeli puf rukav uz nježnu haljinu od tila kolegice Elizabete nije nikako pasao - izgledalo je kao da nosi brački kamen na ramenu. Kreacija je bila dobra, ali njih dvije nisu bile u sinergiji.

    Svi Frankini stajlinzi bili su dobri, ali na isti kalup, a meni osobno najbolji bio je onaj crveni.

    • +144
    Dora 2022. Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro i Renato Branđolica za HRT

    Albina je bila malo interesantnija po pitanju odabira kreacija, a i nakita. Nakon što su se na internetu sprdali na račun njezinih 'šmrklji' to je nepotrebno apostrofirati, ali i crna kreacija uz taj nakit bila je nikakva - hrpa materijala povezanog da ne padne i stisnutog gumicom.

    Kreaciju u Kolindinoj plavoj boji je, kako i priliči kad je u pitanju Eurosong, upotpunila plaštem koji je skinula i na tome joj hvala, jer ta je lopta - poplun ili pleteni jastuk? - bila itekako pretenciozna. Kada se oslobodila gornjeg dijela, donji je izgledao super. Najbolji njezin stajling bio je na početku, moderan, dobro odrađen, taman za njezine godine i pjesmu, svidjela mi se.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.