I POMOZITE DJECI

Nemojte propustiti Božićni sajam Kluba žena

02.12.2013 u 12:35

Bionic
Reading

Međunarodni klub žena Zagreb (MKŽZ) organizira Božićni sajam 8. prosinca na Zagrebačkom velesajmu od 10 do 15 sati

Sajam je humanitarnog karaktera, a sav prihod namijenjen je Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac. Međunarodni klub žena je nevladina, neprofitna udruga koja okuplja žene raznih nacionalnosti koje žive u Hrvatskoj. Jedan od najvažnijih ciljeva udruge je prikupljanje sredstava za pomoć hrvatskim institucijama ili grupama koje rade za dobrobit žena i djece. MKŽZ ne donira sredstva u novcu, već u potrebitim proizvodima ili uslugama, osiguravajući na taj način kontrolu nad donacijama.

MKŽZ ove godine bilježi 20. obljetnicu postojanja. Već te prve godine postojanja organiziran je prvi Božićni sajam, a s vremenom je on postao naša najuspješnija tradicionalna akcija kojom prikupljamo sredstva. U tome nas velikodušno podržavaju domaće i strane poslovne organizacije, veleposlanstva i nacionalna udruženja država.

Na ovogodišnjem, jubilarnom, Božićnom sajmu sudjeluju 34 države pa ćete moći posjetiti štandove npr: Maroka, Indije, Rusije, Azerbajdžana, Egipta, Japana, Indonezije, Malezije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije... Na štandovima će se nuditi prehrambeni proizvodi, vina, igračke i suveniri izvorno iz tih zemalja. Ulaz je besplatan.

Novčane donacije za Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac možete uplatiti na račun Međunarodnog kluba žena:
PBZ BANKA broj računa: 2340009-1110445513 OIB: 42205862228