REESE WITHERSPOON

Nemojte još umiroviti svoje omiljene skinny traperice: Reese Witherspoon zna kako ih nositi ove zime

25.11.2021 u 12:47

Bionic
Reading

Reese Witherspoon, 45-godišnja glumica koju možemo vidjeti i u hvaljenoj seriji 'The Morning Show', voli mladenački stil odijevanja koji joj odlično pristaje

Lijepa Amerikanka, koja se nije puno promijenila od vremena u kojem je glumila plavušu s Harvarda, plijeni poglede ne samo kad je u nekoj glamuroznoj kombinaciji na crvenom tepihu.

Njezine su casual izdanja podjednako trendi i udobna, a omiljena glumica uvijek s puno stila bira outfite koji laskaju njezinoj sitnoj figuri.

Majka troje djece ponovno je oduševila svojim cool modnim izborom te je pokazala da donedavno popularne skinny traperice još uvijek možemo dobro uklopiti u jesensko-zimske stajlinge.

Svaka trendseterica zna da su sako, traperice, gležnjače i dolčevita must have komadi koje vrijedi imati u ormaru jer će nas spasiti u mnogim prigodama tijekom hladnijih mjeseci.

  • +5
Reese Witherspoon Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako su modeli traperica sa širim nogavicama već neko vrijeme potpuno opčinili zaljubljenice u modu, skinny varijante za mnoge su fashionistice i dalje najdraža opcija jer ako su dobro kombinirane, figuru čine vitkijom, osobito ako je riječ o varijantama od crnog denima koje uvijek izgledaju elegantnije od plavih.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Na svom je Instagramu zgodna Reese sve očarala u crnim skinny trapericama jer ih je s puno stila spojila sa zimskim modnim klasicima: sakoom ljubičastih tonova, dolčevitom od pletiva i crnim kožnim gležnjačama od brušene kože. Radi se o vrlo jednostavnoj, no efektnoj kombinaciji koja će nas spasiti u svim onim situacijama u kojima ne znamo što bismo odjenuli.

Glumica je tako s lakoćom kreirala look za svaku priliku u kojem se možemo uputiti u šetnju, na posao, šoping...