MATEJ LULIĆ:

Nemam problema s obožavateljicama

12.06.2010 u 13:00

Bionic
Reading

Matej Lulić, 16-godišnji grafiter iz Osijeka, punom parom se priprema za ostvarenje svog sna - veliki grafiti jam koji će se dogoditi ovoga ljeta, točnije 17. srpnja, u Zadru

Dobro raspoloženi Osječanin ispričao je da je jako uzbuđen zbog svega što mu se u posljednje vrijeme događa te da je zadovoljan dosadašnjim odazivom i reakcijama. Jedino ga, kaže, pomalo nervira što ga sad svi prepoznaju na ulici.

Njegovi su omiljeni glazbenici Tram 11, Dub fx, Snowgoons, Reef the Lost Cauze i Pmd, a izdvojio je nekoliko minuta za nas na svom putu u Zagreb gdje se našao s drugim grafiterima.

'Sviđa mi se raditi grafite i to mi je glavni hobi. Ne znam što bih radio da to ne radim', kaže ovaj srednjoškolac koji, kada ne radi grafite, sluša glazbu, a slobodno vrijeme provodi uglavnom s društvom, najboljim prijateljem Bornom Mercom i svojom curom.

Otkrio nam je da je sretno zaljubljen i da nema problema s obožavateljicama jer mu, kako kaže, ni ne trebaju.

Vrckavi tinejdžer uvjeren je da će uspjeti realizirati svoju veliku želju - najbolji grafiti jam, a T-Mobile je odlučio podržati njegovu ideju. Matej je dobio Ljetnu opciju i krenuo s realizacijom svog sna. Simpatičnog Mateja u Zagrebu je pozdravio i član uprave T-HT-a Johan Buse.

Što nam je još otkrio Matej, saznajte u našem prilogu, a dotad uključite se, podržite Mateja na www.matej-grafiti.com i pridružite mu se 17. srpnja. u Zadru.