POZLILO FRONTMENU ZABRANJENOG PUŠENJA

Nele Karajlić u teškom zdravstvenom stanju?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 31.05.2011 13:42
  • Objavljeno 31.05.2011 u 12:50
 

 

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Iako je jučer trebao napustiti bolnicu, popularnom frontmenu nekadašnjeg 'Zabranjenog pušenja' tijekom jutarnje liječničkog testa opterećenja srca iznenada je pozlilo, pao je u nesvijest i počeo se gušiti, pa je na nosilima vraćen u bolnički krevet beogradske bolnice, a mediji diljem bivše države nagađaju da je zapravo doživio infarkt

Naime, Nele Karajlić ima ugrađen je stent na srcu uslijed otkazivanja rada dijela tog organa, pa se jučer trebala izvršiti rutinska kontrola.

Međutim, njemu je iznenada pozlilo, poslije čega je hitno vraćen u svoju sobu.

'Nele se odlično oporavljao na svom odjelu. Terapija poslije zahvata koji mu je načinjen uspjela je, pa se očekivalo da će krajem tjedna biti pušten kući. Međutim, jučer ujutro je u pratnji sestre otišao na ergometriju, gdje mu je pred kraj pregleda došlo do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja. Počeo se gušiti, nesvjestice su bile sve učestalije, a obuzela ga je i malaksalost', ispričao je izvor navodno blizak poznatom glazbeniku za srpski list Alo!

'Medicinsko osoblje odmah mu je pružio prvu pomoć na licu mjesta. Alarmirano je i zdravstveno osoblje iz Urgentnog centra, koje je u roku od nekoliko minuta došlo na Polikliniku, gdje je inače obavljen pregled. Brzo su ga nosilima vratili na odjel, gdje je odmah priključen na kisik, a dana mu je i terapija kako ne bi došlo do dodatnog pogoršanja. Vrlo brzo je u njegovu sobu stiglo nekoliko specijalista kako bi pratili Karajlićevo zdravstveno stanje, a bit će održan hitan sastanak medicinskih stručnjaka zbog ovog iznenadnog pogoršanja, kako bi se utvrdile daljnje metode liječenja', završio je razgovor izvor.

Nele Karajlić zaprimljen je na Postkoronarni odjel kardiologije spomenute bolnice zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, gdje mu je hitnom intervencijom ugrađen stent. Glazbenik se poslije zahvata počeo dobro oporavljati, međutim, test opterećenja pokazao je da njegovo zdravstveno stanje iziskuje dodatno liječenje, o kojemu će tijekom dana odlučivati liječnički konzilij. U međuvremenu, u medijima diljem bivše države provlači se teza da je Nele Karajlić zapravo doživio infarkt.

Nele Karajlić u 'Zabranjenom pušenju'

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi