MELANIE GRIFFITH:

'Neću nikad pogledati erotski film svoje kćeri'

03.11.2014 u 11:37

Bionic
Reading

Iako je pročitala erotski bestseler 'Pedeset nijansi sive', Melanie Griffith kaže da neće nikad pogledati filmsku ekranizaciju sa svojom kćeri u glavnoj ulozi

Glumica čija kći Dakota Johnson glumi Anastasiju koja se uplete u strastvenu vezu s fatalnim Christianom  (Jamie Dornan) u nedavnom je intervjuu otkrila da ni ona ni Dakotin otac Don Johnson neće pogledati taj film koji stiže u kina u veljači 2015.

'Knjigu sam čitala prije nego što sam znala da će Dakota glumiti u filmu i jako mi se svidjela. Ipak, nikada neću pogledati film. Mislim da ni njezin otac Don također neće - bilo bi to jednostavno previše čudno. Također mislim da bi i njoj bilo neugodno', rekla je 57-godišnja Melanie, a odnedavno više nije u braku s Antonijem Banderasom.

Film je podignuo puno medijske prašine jer fanovi nisu bili zadovoljni izborom glavnih glumaca Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom. Oni su pak izjavili da im je bilo čudno snimati scene seksa jer su izrežirane i nimalo nisu romantične.

Osim toga, šuškalo se da su autori filma vrlo nezadovoljni jer uopće nema kemije između glavnih likova. Inače, kako se ranije pisalo, prvi izbor za ulogu, Charlie Hunnam, zvijezda serije 'Sinovi anarhije', vrlo brzo, samo mjesec dana od najave snimanja, napustio je projekt u kojem je trebao glumiti glavnu mušku ulogu jer je bio razočaran kritikama fanova knjige.