JESTE LI MEĐU NJIMA?

Nećete vjerovati što muškarci smatraju romantikom

23.08.2013 u 09:43

Bionic
Reading

Želite li provjeriti koliko vas partner voli, zamolite ga da vam preda daljinski upravljač za TV

Prema 2.000 glasova muškaraca i žena u Velikoj Britaniji za tvrtku Moonpig, ovaj neobičan dokaz ljubavi našao se na listi 10 najboljih.

Među najvećim dokazima ljubavi prema partnerici našla se i ponuda o čišćenju kuće (11 posto) te iznošenje smeća i spuštanje daske (po 7 posto). Među romantičnim gestama nalaze se i samovoljno pranje posuđa ili peglanje

Srećom za žene, anketa je pokazala da muškarci romantikom smatraju i neke druge geste. Tako je 37 posto reklo da bi iznenadili partnericu buketom cvijeća, a 31 posto ispitanika spremno je zasukati rukave u kuhinji i skuhati večeru. Ipak, petina muškaraca misli da bi partnerica možda posumnjala da su nešto skrivili zbog ovakvih iznenađenja.

Posljednja dva odgovora su na vrhu liste romantičnih gesti za ljepše polovice, a tu je i topla kupka. Gotovo svi muškarci odabrali su buket ruža, s čime se slaže četvrtina žena, a ljiljani su na drugom mjestu kao omiljeno cvijeće.

Anketa je pokazala da su muškarci napravili posljednju romantičnu gestu dva mjeseca prije istraživanja, s time da je u pola slučajeva partnerica rekla što bi željela.

No nisu samo muškarci izgubljeni u svijetu romantike, jer dvije od pet žena traže savjet partnera o tome kako mu pokazati koliko ga vole.