ČUDNE FOBIJE ZVIJEZDA

Nećete vjerovati čega se boji Miley!

09.05.2013 u 09:17

Bionic
Reading

Kelly Osbourne otkrila je kako njezina bliska prijateljica Miley Cyrus ima strah od perika, a u svijetu slavnih nije usamljena

Glumica i pjevačica se grozi pomisli kako stavlja lažnu kosu preko svojih prirodnih pramenova, a njezin strah proizlazi iz sablasnih susreta s perikom iz prošlosti.

No Miley nije jedina zvijezda s neobičnom fobijom.

Model Poppy Delevingne nedavno je priznala da se boji gumba i tvrdi kako se osjeća 'fizički bolesna' kad vidi kopče na odjeći

'Imam fobiju od gumba, od kojih se osjećam fizički bolesna. Jednom sam zagrlila i uhvatila za guzu djevojku koja je nosila traperice sa šarenim gumbima na džepovima. Pomislila sam 'O moj Bože, što je ovo?' a kad sam ih vidjela, pozelenjela sam', objasnila je Poppy.

Sivi Kaneswaranu, pjevaču grupe The Wanted, noćna se mora obistinila kad je ušao u rezerviranu sobu hotela u New Yorku i vidio da je uređena na temu točkica

'Odlično! Uđem u svoju hotelsku sobu, a tamo moja najgora noćna mora. Točkice na zidovima, po posteljini i podovima', tweetao je Siva.

Nije on jedini član boy benda s čudnom fobijom. Nialla Horana, člana One Directiona, muči ornitofobija - strah od ptica. Pred nastupe postane jako nervozan ako golubovi lete uokolo, ali za to ima i valjan razlog.

'Ne mogu ih podnijeti otkako mi je jedan uletio kroz prozor kupaonice i pogodio me dok sam mokrio. To je bilo dovoljno. Mislim da me golubovi ciljaju', zaključio je Niall.