U KORAK S TRENDOVIMA

Ne znate koja ljetna obuća najbolje odgovara udobnim hlačama i trapericama? Ovo je jedini model koji vam treba

06.07.2021 u 06:50

Bionic
Reading

Iako su trendi sandale ili natikače s udobnom, ali povišenom petom jedan od najvažnijih trendova za ovo proljeće i ljeto, to s druge strane nimalo ne ugrožava uvijek tražene ravne modele

Nakon što su svi poludjeli za ženstvenim modelima sandala na vezanje s udobnom blok petom došlo je vrijeme i za njihovu ravnu verziju, a koja je podjednako chic.

Bez obzira na trendove koji nalažu nošenje balerinki, espadrila, tenisica, natikača ili sportskih sandala, otvorene sandale ravnih potplata uvijek izgledaju sjajno kad se kombiniraju s ljetnim komadima poput haljina, kulotica, suknji, bermuda, vrućih hlačica... I naravno, traperica, kojih se ljubiteljice ne odriču ni ljeti.

Instagramski profili već su prepuni modela sandala ravnih potplata, a in su varijante koje se vežu oko gležnja trakama ili remenčićima.

Aimee Song, uspješna američka modna blogerica i dizajnerica koju je i Forbes svojedobno uvrstio na svoju ljestvicu najuspješnijih osoba u dobi do 30 godina, ima genijalan modni spoj koji je sve oduševio.

Ova stajliš brineta smislila je kombinaciju u kojoj najbolje do izražaja dolaze široke traperice, a pokazala ju je na svojem profilu na Instagramu.

Aimee ih je kombinirala s divnim sandalama ravnih potplata na vezanje s potpisom dizajnera Charlesa Keitha, no sličnih modela ima i u svima pristupačnim trgovinama, poput Manga, Bershke, Zare...

Ravne sandale veliki su hit, osobito ako se vežu oko gležnja trakama ili remenima, i doista odlično funkcioniraju s udobnijim krojevima traperica koji će vladati modnom scenom ove sezone.

  • +11
Sandale s remenčićima Izvor: Promo fotografije / Autor: & Other Stories

Traperice širokih nogavica, običan top i ravne sandale na vezanje dobitna su modna formula kojom ne možete pogriješiti ovoga ljeta.