ODLIČAN STAJLING

Ne znate kako nositi tamne boje? Neka vas inspirira Victoria Beckham

27.09.2018 u 18:33

Bionic
Reading

Bivša članica Spice Girls izgradila je impresivno modno carstvo, a njezin je ženstveni stil vječita inspiracija za mnoge zaljubljenice u modu

Iako je najčešće viđamo u tamnim bojama poput tamnoplave ili crne, Victoria Beckham svoje outfite voli začiniti s ponekim detaljem koji je obično u vedrijim tonovima.

Supruga proslavljenog nogometaša Davida Beckhama nije promaknula fotografima koji su je pratili u stopu u Parizu gdje svjetski dizajneri predstavljaju svoje kreacije u sklopu tjedna mode.

  • +15
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nema tko se nije okrenuo za 44-godišnjom brinetom koja je privlačila poglede u fenomenalnoj kombinaciji s vlastitim potpisom. Peplum top i suknja asimetričnog kroja naglasili su njezinu vitku figuru, a kako stajling ne bi bio dosadan, gospođa Beckham, nekad poznata i kao Posh Spice posegnula je za odličnim rješenjem: cipelama i torbici u istoj nijansi baby plave.

  • +35
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovakav stajling zasigurno će nadahnuti mnoge poslovne žene budući da su Victorijine chic kreacije nosive u mnogim prigodama.

Inače, na nedavno održanom Tjednu mode u Londonu, Victorijina kolekcija je doživjela veliki uspjeh.

Nakon održane modne revije, na kojem je ujedno obilježila desetu godišnjicu svog modnog brenda, modna dizajnerica Victoria progovorila je o svom uspjehu, ali i prošlosti, kada vjerojatno nitko nije niti sanjao kakav će uspjeh postići godinama kasnije.

  • +13
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Jako sam uzbuđena, prepuna emocija, umorna, u deliriju ali i presretna zbog svega. Još uvijek se svako jutro, kada se probudim, moram uštipnuti da vidim da ne sanjam. Zbilja sam uživala u posljednjih deset godina - naučila sam nevjerojatno puno, okružila se najvećim profesionalcima u industriji od kojih učim', rekla je netom nakon završene revije na londonskom Tjednu mode Victoria Beckham.