CRVENI TEPIH

Ne zna za pogreške: Ako je netko besprijekoran po pitanju stajlinga, onda je to Judita Franković

23.08.2019 u 11:45

Bionic
Reading

Glumica Judita Franković istinska je modna kameleonka. Proteklih dana na Sarajevo Film Festivalu po tko zna koji put je dokazala da posjeduje 'žicu' za modu, prošetavši crvenim tepihu u nekoliko senzacionalnih stajlinga, a sinoć je pažnju plijenila u efektnoj haljini bosanskohercegovačkog brenda Kaftan Studio

Crveni ćilim 25. Sarajevo Film Festivala bio je mjesto na kojem je posljednih sedam dana moda živjela u svom najboljem izdanju. Regionalne zvijezde pokazale su svoja originalna izdanja i još jednom dokazale kako je crveni tepih mjesto najljepših modnih priča.

Ipak, najbolja među najboljima, kada se pribroje svi dosadašnji stajlinzi, zasluženo je glumica Judita Franković. Zvijezda filma 'Sonja i bik' je još jednom pokazala da je, kada je moda u pitanju, nepogrešiva.

Uvijek originalna i svoja, Judita je sve očarala u elegantnoj haljini kratkih rukava i 'A' kroja koji lijepo pada i naglašava struk, s dodatkom 3D cvijeća na ramenima. Osebujna haljina u boji lososa kreacija je bosanskohercegovačkog brenda Kaftan Studio, a Judita je elegantnu haljinu uskladila sa zlatnom 'clutch' torbicom koja se odlično sljubila s toaletom.

Cjelokupan look 37-godišnja glumica je začinila tamnim crvenim ružem i vrlo trendi, ležernom frizurom.

Večer prije Judita je izazvala veliku pažnju u originalnoj zelenoj vintage haljini ravno rezanog dekoltea s predimenziniranom mašnom na prednjem dijelu koja je izazvala 'wow' efekt.

MAMAC ZA POGLEDE

Poznate Hrvatice pokorile crveni tepih; Jelena Rozga s trendi torbicom, a Nina Badrić u Asos haljini

Pogledaj galeriju