ZNA CINDY

Ne odričete se traperica ni ljeti? Ovo je jedini model koji vam treba

20.07.2021 u 15:34

Bionic
Reading

Obožavateljice trapera nerado ga mijenjaju i tijekom ljetnih mjeseci, a ukoliko niste sigurni u kojoj varijanti nećete proključati na visokim temperaturama, možda vam se svidi rješenje koje je s puno stila isfurala Cindy Crawford

Proslavljena ljepotica koja je suvereno vladala modnom scenom tijekom 80-ih i 90-ih, svoj je stil izbrusila do savršenstva.

Lijepa Amerikanka briljira kad su u pitanju ležerne kombinacije, a velika je obožavateljica modnih kombinacija koje se temelje na traperu.

  • +4
Cindy Crawford Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Cindy baš kao i njezina nasljednica, također manekenka i model Kaia Gerber, voli trendi modele širih nogavica pa je prilikom šopinga u Malibuu pokazala kako su takve varijante idealne za ljetne mjesece kad mnogi komade od trapera zamijene s odjećom od laganijih prozračnih tkanina poput lana, viskoze, pamuka...

Legendarni supermodel koji se i danas može pohvaliti fantastičnom figurom, svoje je udobne traperice od svijetlog denima spojila s bijelom košuljom kratkih rukava i svijetlosmeđim japankama i odgovarajućom torbom.

Mladenačka frizura i kosa podignuta u rep upotpunili su ovaj dnevni look zgodne Cindy koja je ove godine proslavila svoj 55. rođendan.

Lijepa brineta nosila je i zaštitnu masku animal uzorka u tonovima smeđe.