TKO BI REKAO

Ne biste vjerovali što jede Lana Jurčević

01.06.2012 u 10:29

Bionic
Reading

U intervjuu za tportal Lana Jurčević otkrila je sve o novom singlu, kako je bilo na snimanju reklame koje je zaštitno lice te u kojoj hrani najviše uživa

Na predstavljanju nove linije Coppertonea kojoj je Lana Jurčević zaštitno lice, otkrila nam je razne zanimljive detalje sa snimanja. Iako je u reklami pokazala savršeno tijelo, Lana kaže: 'Sve je to Photoshop.'

Zanimalo nas je i gdje je ta tajanstvena plaža na kojoj je snimljena reklama, no Lana nas je pomalo razočarala. 'Ta plaža je u mračnom studiju', rekla je.

Na pitanje otkud ideja za novi singl pod nazivom 'Zašto volim zločeste dečke', Lana ipak kaže da je to metafora. 'To je malo zaslađeno, uvijek postoji fama oko zločestih dečki jer su uvijek intrigantni i u toj pjesmi sam iznijela svoju teoriju o tome', kaže zgodna pjevačica.

Dobru liniju zahvaljuje genima, ali i činjenici da katkad ne stigne jesti koliko naporan tempo ima. 'Nekad jednostavno ne stignem jesti iako volim papati više od ičega. Ubijam se u ćevapima, lepinji i bureku', kaže Lana koja, kada nabaci koju kilu, to brzo izgubi kroz ples.