CAMERON DIAZ:

Ne bih mogla spavati s istim muškarcem cijeli život

01.07.2010 u 13:05

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Cameron Diaz ne vjeruje u monogamiju i misli da je brak zastario koncept, a otkiva da ne može zamisliti životu kojem bi do smrti trebala spavati s tim muškarcem

'Veze mogu trajati dvije, pet, 20 godina, ali ne vjerujem u dijeljenje postelje s jednom te istom osobom za cijeli život. To je možda realnost za neke osobe, ali ne i za mene', iskreno je priznala je Cameron.

Glumica koja je bila u vezama s nekoliko poznatih osoba, uključujući glumce Matta Dillona i Jareda Leta te pjevača Justina Timberlakea, vjeruje da društvo stvara veliki pritisak na ljude da se vjenčaju i kaže da nema ničeg lošeg u tome da budemo samci.

U intervjuu za njemački magazin Bunte rekla je između ostalog i sljedeće: 'Pravu ljubav ne možeš naći, ona pronalazi tebe. Negdje postoji netko s kim ćeš podijeliti ljubav. Društvo nas tjera na to da mislimo da ćemo ljubav pronaći već sa 18 godina, udati se i provesti ostatak života s istom osobom. To je sra…! To danas više ne može biti ideal.

Neki ljudi pravu ljubav pronalaze sa 50 godina, a s današnjim očekivanim trajanjem životnog vijeka, s tom osobom možete živjeti još 50 godina. Zamislite samo da s istim muškarcem morate spavati 20, 30, 50 godina. Ako ne možete, onda se ni ne upuštajte u to', poručila je Cameron.