KRAJNJE JE VRIJEME

Naučite sve o najboljoj metodi zavođenja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 16.02.2012 10:12
  • Objavljeno 16.02.2012 u 10:12
ZAVOĐENJE FLERT

ZAVOĐENJE FLERT

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Pogledi imaju veliku zavodničku moć, ali morate znati kako, kada i prema komu gledati. Donosimo vam malu školu zavođenja pogledom

Budući da je ženstvenost nepravedno zanemarena, mnoge mlade žene zapravo nitko nije naučio kako se zavodi muškarac. Ne govorimo o otvorenim nasrtajima kakvima su sklone neke 'žderačice muškaraca', nego o finom suptilnom zavođenju koje započinje pogledima. Vjerovale ili ne, tvrdi stručnjakinja za ljubav, dr. Diana Kirschner, pogledi su vrlo moćni i zato je krajnje vrijeme da naučite kako započinje svako zavođenje.

Thinkstock

Thinkstock

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Thinkstock

Pogledi imaju veliku moć zavođenja

1.Tu i tamo opušteno pogledajte po prostoriji. Vidite li nekoga tko vam se sviđa? Ako ste uočili takvu osobu, nehajno je pogledajte tu i tamo. Vrlo brzo objekt vašeg interesa primijetit će vas.

2.Razmijenite tek kratki izravni pogled u oči. Ne zadržavajte dugo pogled jer ćete izgledati pomalo kao psihopat. Kada osoba koja vam se sviđa uhvati taj vaš brzinski pogled i uzvrati vam znatiželjnim pogledom, zadržite pogled tek na trenutak, a potom odmah pogledajte ustranu.

3.Sada već možete svako malo upućivati pogled prema njemu. Gledajte ga, ali čim on pogleda u vas, skrenite pogled. Još uvijek ga nemojte gledati dulje od sekunde.

4.Kad ste se uvjerili da on uzvraća poglede, bacite se na kreiranje uzbuđenja. Kako? Prestanite ga gledati neko vrijeme. Njega će to zaintrigirati jer neće razumjeti zašto ste ga odjednom prestali gledati pa će početi upućivati poglede vama. I to znatno češće nego što je to prije činio. Takvim potezima vi ćete zapravo zainteresirati osobu koja vam se

sviđa i započeti igru.

5.Pustite da se neko vrijeme pita zašto ste ga prestali gledati, ali nemojte predugo. Nakon nekog vremena, u trenutku kada on bude gledao u vas, uputite mu pogled. Takvim potezom vi ćete zapravo okrenuti igru u svoju korist jer ispast će da je on taj kojemu se sviđate, a vi ste samo nevino odgovorili na njegove poglede.

6.Nakon ovog dijela dolaze osmijesi i rumenjenje obraza. Najprije djelujte kao da ste u potpunosti zauzeti društvom koje je s vama. Potom mu iznenada uputite pogled kad osjetite da vas gleda. Onda se stidljivo nasmiješite i, ako je moguće, dopustite obrazima da se zarumene. Zapamtite, smiješite se dok skrećete pogled, nikako dok gledate u njega.

7.Ako uočite da vam nakon vaših osmijeha i dalje uzvraća poglede, ali i osmijehe, počastite ga širokim osmijehom dok ga gledate u oči. Sad su već sve karte na stolu. U ovome trenutku on bi trebao prići vama jer ste jasno dali do znanja da vam se sviđa. Ako mu nedostaje hrabrosti pa oklijeva, napravite vi mali korak prema njemu, tek da ga ohrabrite, ali glavninu puta on treba prijeći da dođe do vas. I onda je vrijeme za razgovor i pravo zavođenje dodirima, glasom, smijehom i pogledima…

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi