MAJA ŠUPUT:

'Nastavljamo dalje, ni policija nam ne može ništa'

16.09.2013 u 11:27

Bionic
Reading

Maja Šuput oporavila se od šoka koji je doživjela preko vikenda, kada joj je na svadbu na kojoj je pjevala upala policija te zabranila nastup. U policijskom zapisniku stoji kako je 15. rujna u svadbenom salonu narušavala javni red i mir

Cijeli incident dogodio se na imanju Marincel, a Maja Šuput je s cijelim bendom privedena u policiju, pod optužbom da je narušavala javni red i mir.

'Ovo nikad u životu nismo doživjeli, cijeli bend priveden je skupa sa mnom!' napisala je Maja Šuput na Instagramu ispod fotografije na kojoj se vidi obavijest o prekršajnoj prijavi.

'U 1,30 Maja mi je došla i rekla da je policija na imanju. Nakon toga su ušli u salu, upalili svjetla i zabranili daljnju svirku. Maja mi je rekla kako ne smije više pjevati jer ako još jednu pjesmu otpjeva, ide u pritvor', izjavila je mladenka za Dnevnik.hr.

'U velikom sam šoku. Svadba vam je jednom u životu. U tri sata smo već bili doma. Zabava je bila prekinuta za više od 200 ljudi koliko ih je bilo na svadbi', izjavila je tužna mlada.

Maja Šuput prebrodila je prvotni šok.

'Jutroooo svima, novi je dan, nastavljamo dalje, ni policija nam ne može ništa. U srijedu 18. 9. vidimo se na Rujanfestuuu. Zajedno s Jolom do juuutra!!' napisala je Maja na svom Facebooku.