VJERNE LEŽERNOJ ELEGANCIJI

Naše slavne ljepotice odabrale slične stylinge

16.04.2016 u 10:59

  • +20

Najveća slastičarnica u Hrvatskoj privukla poznate sladokusce

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Brojna poznata lica s naše društvene scene uživale su u preuređenoj zagrebačkoj slastičarnici MIllenium koja je zasjala u novom ruhu, a za ovu su prigodu brojne dame odabrale slične stylinge ostavši vjerne dnevnom elegantnom looku

Novo ruho i ponudu čarobnog Milleniuma prvi su imali prilike vidjeti i isprobati brojni poznati sladokusci, poput Mirjane Hrge, Sandre Bagarić, Ive Jerković, Roberta Zubera, Anite Dujić, Andree Andrassy, Mislava Žagara, Renate Sopek, Ecije Ivušić, Edite Misirić, Ljudevita Grgurića Grge, Mare Bratoš, Ivane Šundov, Ivane Ergić, Sonje Kovač, Kristine Krepele, Iris Androšević Pinjuh, Marija Miše, Tomislava Bahorića te Marijane Batinić, koja je, u ulozi voditeljice, svečano otvorila ovo atraktivno mjesto.

Poznate ljepotice poput Marijane Batinić, Renate Sopek odabrale su jednostavne stylinge kojima su dominirale uske traperice i majice printom, a casual look podignule su elegantnim jednobojnim štiklama. 

Andrea Andrassy i Anita Dujić ovaj su se put odlučile za crne hlače i ležerne majice, a naglasak stavile na efektne sandale s remenčićima i izrezima koji će narednih mjeseci biti glavne zvijezde većine kombinacija modno osviještenih žena na našim ulicama.

Osim potpuno novog prostora, u Milleniumu su pripremili i još slasniji asortiman kolača i sladoleda, za što je dijelom zaslužan i jedan od najpoznatijih slastičara u Europi, Raffaele Sergio Figliola, koji je proteklih dana radio zadnje pripreme za veliko otvaranje nakon preuređenja.

U novom preuređenom lounge baru Millennium pružaju vrhunsku uslugu svojim gostima na prostranoj terasi i unutrašnjosti bara na čak 700 m2, što ga čini najvećom slastičarnicom u Hrvatskoj. Uz čašu šampanjca, prošeka i drugih vrhunskih pića, zabava je u Millenniumu zagarantirana, u što su se uvjerile i brojna poznata lica koja su među prvima uživala u bogatoj ponudi i slasnim zalogajima.