REZULTATI ISTRAŽIVANJA

Naša obala je najdraža destinacija ruskih milijardera!

09.06.2014 u 14:24

Bionic
Reading

Koliko inače Hrvatsku hvale strani mediji, pokazalo se i u novom istraživanju jer se navodi kako Rusi najviše vole odmor u Hrvatskoj i Crnoj Gori

Istraživanje kako najbogatiji biznismeni na svijetu troše novac otkrilo je kamo vole putovati i provoditi godišnje odmore.

Sardinija, jug Francuske i zapadni Mediteran omiljene su ljetne postaje milijardera. Koliko inače Hrvatsku hvale strani mediji, pokazalo se i u ovom istraživanju, jer se navodi kako Rusi vole odmor u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Kinezi pak radije biraju odmor uz kocku u Las Vegasu.

Istraživanje je radila tvrtka Ledbury Research za poznate proizvođače aviona Airbus, a između ostalog se pokazalo da će bogataši iz područja Bliskog istoka među prvima imati privatni avion kao statusni simbol.

Uz avione, drage su im i skupocjene jahte, prenosi Daily Mail, a na njih su slabi i Rusi. Kinezi nisu toliko ludi za vodenim sportovima i uživanju u morskim čarima, pa ih puno manje kupuju.

Ledbury Research iz svojih razgovora sa samim bogatašima i ljudima koji s njima usko surađuju zaključuje da na godišnjem odmoru žele samo najbolju uslugu u bilo kojem pogledu te ne žale niti jednu potrošenu lipu.

Kako je objasnio jedan ispitanik tijekom istraživanja, bogataši su naviknuti da imaju što god požele i žive određenim stilom, pa isto to žele i dok su na godišnjem odmoru.

Pronađite putovanje za sebe na www.etours.hr