Klikni i pokupi

Naručite namirnice online i preuzmite već u roku od 2 sata od narudžbe

06.04.2016 u 11:52

Bionic
Reading

DRIVE in je nova usluga Konzum klik internetske trgovine kojom naručujete i samostalno preuzimate namirnice i kućanske potrepštine

Imate li ponekad osjećaj kako je dan prekratak za sve što trebate obaviti na poslu i kod kuće? Olakšajte si život koristeći prednosti internetske trgovine! DRIVE inje nova usluga Konzum klik internetske trgovine kojom naručujete i samostalno preuzimate namirnice i kućanske potrepštine

Jednostavno je – naručite namirnice na Konzumklik.hr i već u roku od 2 sata ili kada vam odgovara preuzmite ih u Konzumovom DRIVE in centru u Zagrebu.

Od klika do namirnica u 2 sata

Ponuda Konzum klik prodavaonice uključuje pomno probrane najkvalitetnije proizvode iz kategorija hrane i pića, bogat asortiman svježih proizvoda; voća i povrća, mesa i ribe, pekarski i mliječni asortiman, kao i razne artikle iz segmenta kućanskih potrepština, dječjeg svijeta te ljepote i njege.

Sve što vam je potrebno jednostavno u nekoliko koraka naručite na svom računalu ili mobitelu na konzumklik.hr. Odaberite DRIVE in uslugu kao način preuzimanja i već za 2 sata odabrane namirnice koje su za vas pažljivo zapakirane u vrećice i kutije, možete pokupiti u DRIVE in centru u Zagrebu na adresi Zagrebačka avenija 7.

Uštedite vrijeme i novac

Usluga DRIVE in je besplatna. Plaćate samo ono što naručujete, a minimalni iznos narudžbe je već od 200 kn. Ne trebate tražiti parking. Vaše parkirno mjesto u DRIVE inu čeka na vas da dođete i preuzmete narudžbu. Parkirajte vozilo, opustite se i pričekajte, a dostavljači Konzum klika do vašeg vozila donose namirnice složene u vrećice i kutije.

DRIVE in centar se nalazi na adresi Zagrebačka avenija 7 u Zagrebu, a radno vrijeme centra je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 te nedjeljom od 9 do 13 sati.

Klikni i pokupi – recept za jednostavniji i ugodniji život na www.konzum.hr