'VODITELJICA' PRIZNALA

Namjerno se nije depilirala da zbuni Dačića

31.01.2013 u 18:12

Bionic
Reading

'Pokazala sam koliko je premijer trebao vidjeti', kaže bivša Playboyeva zečica koja je Ivicu Dačića javno, pred kamerama, dovela u nezgodnu situaciju

Voditeljica koja je pred premijerom i uključenim kamerama širila noge je Branka Knežević (35), bivša Playboyjeva zečica i prva Srpkinja koja se slikala za naslovnu stranu hrvatskog izdanja tog lista.

Ponosna je što su ju izabrali za voditeljicu koja će razgovarati s Dačićem. Smatrala je to velikim izazovom, piše Kurir

'Koja žena se ne bi ponosila time da premijer sjedi preko puta nje i ima naklonost prema njoj? Samim tim što sam znala da je ispred mene tako jak, stabilan i fenomenalan čovjek, koji stvarno i treba voditi ovu državu. Ja njega volim, i njegov sam veliki fan', rekla je.

Priznala je kako je imala veliku tremu, baš zbog poštovanja koje osjeća prema njemu. Pa ipak, prvom čovjeku Vlade Srbije pokazala je golo i neizdepilirano međunožje.

Na što je on reagirao ovako:

I ne misli da je to neobično. 'Pa, mnoge glumice se skidaju do gole kože i ništa. Ni mnoge pjevačice ne nose donje rublje, a stoje na bini visokoj dva-tri metra.

Mislim da je sve bilo pristojno, taman koliko premijer trebao vidjeti. Poanta je bila u tome da Dačić bude sasvim siguran da je vidio to što je vidio. Depilacijom međunožja to ne bismo postigli', objasnila je Branka.

U to je toliko sigurna da bi dopustila i svom četverogodišnjem sinu Nemanji da pogleda snimku.

Pogledajte video: