NOVA ZABAVA

Nakon prekida s dečkom, Maja Šuput uživa u društvu sina Lepe Brene

15.07.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Čini se da je Maja Šuput na najboljem putu da postane poznata po svojim neuspješnim ljubavnim vezama, umjesto po stihovima svojih pjesama

Naime, ne samo da je prošle godine bila u nezgodnoj situaciji zbog svoje veze s poznatim oftamologom Deanom Šarićem, koji se naposljetku ipak odlučio za novinarku Mirjanu Hrgu s kojom je upravo drugi put proslavio vjenčanje, nego je proteklih dana pod lupom javnosti zbog još jednog prekida. Nakon osam mjeseci raspala se veza s poduzetnikom Andrijanom Plenčom, a čini se da Maja baš i nije jako potresena, barem ako je suditi po njezinu veselom ponašanju u javnosti.

Dvadesetdevetogodišnja Maja već uživa u društvu vrlo markantnog muškarca, šest godina mlađeg Filipa, sina Bobe Živojinovića i posinka Lepe Brene, prenosi Story. U Novom Vinodolskom, gdje Lepa Brena već tradicionalno ljetuje, našla se i Maja Šuput, a par je viđen u nekoliko situacija kako se vrlo prisno druži. Pao je i pokoji zagrljaj te široki osmijesi tijekom kupanja na bazenu, no je li to zaista najava nove romanse ili tek poza za potrebe fotografiranja, nije sasvim jasno.

Filip Živojinović je pak u vezi s lijepom manekenkom Sofijom Milošević, a Maja Šuput je poznata po izjavi da nikada ne bi mogla biti nečija ljubavnica jer je 'dovoljno dobra da bude jedina'. Vrijedi li to i kada je u igri naočit i mlađahan sin poznatih roditelja, Maja će sigurno obznaniti na vrijeme.