odličan izbor

Nakon ovoga skinny modele nećete ni pogledati: Anne Hathaway tako elegantno nosi trendi široke traperice

03.06.2022 u 10:34

Bionic
Reading

Traperice širokih nogavica jedan su od najvećih modnih trendova sezone. Osvajaju chic izgledom, elegantnom ležernosti i velikom udobnošću, a glumica Anne Hathaway pokazala je kako se nosi ovaj model hlača u njihovom savršenom obliku

Ležerno, široko, udobno i vrlo chic vladajući je moto po pitanju trendi traperica sezone. Naime, trenutni veliki hit su traperice široko nogavica. Za razliku od skinny modela, opušten kroj i široke nogavice čine ovaj model izuzetno udobnim. Ne stišću pretjerano figuru i zbog toga djeluju vrlo ležerno, no to ne znači da su ovi modeli traperica pogodni samo za široke i casual stajlinge. Dokazuju to i brojne slavne dame, poput Anne Hathaway.

Slavna glumica s tek nekoliko ključnih odjevnih komada uklopila je trendi traperice u posebno elegantan stajling. Naime, nedavno u Cannesu za vrijeme trajanja Filmskog festivala Anne je prošetala u trapericama širokih nogavica, i to u njihovom savršenom obliku ekstra široke nogavice kreirale su neometanu liniju od stražnjice pa do samo ruba nogavica, pružajući punu slobodu kretanja. Ovaj model izuzetno laska figuri i izgleda ležerno.

Anne Hathaway Izvor: Profimedia / Autor: CRY-Olivier Sanchez / The Photo One / Profimedia

Sama duljina hlača također je vrlo elegantna pa je ovaj model imamo malo skraćene nogavice tako da sežu do samo ruba gležnja, a upravo je to vrlo trendi detalj na ljetnim modelima jer djeluje chic, a laska oblikovanju siluete te skreće pažnju na omiljene sandale. Boja traperica također je bila pun pogodak – tamna nijansa prošarana izblijedjelim dijelovima na rubovima izgledala je vrlo cool. Kasnije je pokazala i još jedan model traperica širokih nogavica, no ovoga puta s džepovima u struku i time dokazala kako ovakve traperice svakao zaslužuju mjesto u ovosezonskom ormaru.

  • +7
Trendi hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz trendi traperice Anne je kombinirala jednostavnu tamnoplavu košulju, gotovo identične boje kao i njezine hlače. Preko košulje nabacila je kratki bijeli kardigan koji je zbog tamnih detalja, gumba i kroja izgleda kao bukle sako, a upravo je taj komad dao snažno elegantni prizvuk cijeloj kombinaciji. Također je svjetla, kontrastna boja kardigana bila efektan odabir, baš kao i svijetle sandale tankih potpetica koje spajaju ljetnu nonšalantnost i eleganciju. S malom metalik torbicom nošenom na ramenu i finim srebrnim nakitom glumica je pokazala sjajan izgled vrijedan kopiranja.