SLATKI POLJUPCI

Nakon Maje Šuput i Helena Šopar poljubila dupina

08.12.2014 u 15:44

Bionic
Reading

Manekenka Helena Šopar razgalila je srca brojnih obožavatelja na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj ljubi dupina na Havajima, baš poput Maje Šuput koja je dupina poljubila u Dubaiju

Helena Šopar naša je najuspješnija i najzaposlenija manekenka koja je, evo, u samo deset dana promjenila čak tri svjetske destinacije: iz Londona, gdje trenutno živi, otputovala je u New York da bi nakon par dana zimsku klimu zamjenila ljetnom - na Havajima.


Ovako natrpani raspored putovanja za mladu manekenku je nešto posve normalno. I iako naizgled lagodan život u svojoj pozadini krije iscrpna i višesatna snimanja, ipak se uspije ukrasti pokoji trenutak čistog užitka, poput plivanja s dupinima.

Pjevačica Maja Šuput provodila se, pak, na toplom pijesku Dubaija. Ondje je s prijateljima posjetila tamošnji vodeni park koji slovi za veliku atrakciju, baš kao i mnoštvo morskih životinja koje se u njemu mogu vidjeti. Čim je vidjela dupine, Maja nije dvojila ni trenutka – navukla je na sebe opremu i zaplivala s ovim pitomim bićima, a pao je tu i prigodni poljubac.