BIVŠA PRVA DAMA

Nakon dugo vremena u javnosti: Melania Trump osvanula u dva elegantna stajlinga

09.11.2021 u 21:02

Bionic
Reading

Otkako je njezin suprug u siječnju napustio predsjednički ured i par se preselio na Floridu, bivša prva dama Melania Trump gotovo da se nije viđala u javnosti

Osim što je prošloga mjeseca uočena na jednoj bejzbolskoj utakmici, Melania se od travnja nije pojavila u javnosti u društvu supruga, Donalda Trumpa, no sve se promijenilo protekloga tjedna.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije bivšeg predsjedničkog para snimljene tijekom dva gala događanja održana 4. i 6. studenog na Floridi, a Melania je navedenim povodom osvanula u crnim izdanjima vrijednim pozornosti.

Tijekom suprugova predsjedničkog mandata, atraktivna Slovenka servirala je mnoštvo besprijekornih izdanja, a osjećaj za stil, sudeći po novim fotografijama, još ju nije napustio.

Za prvu gala večer u njihovoj floridskoj rezidenciji Melania je odabrala elegantan crni kombinezon s potpisom američkog dizajnera Ralpha Laurena – kreatora njezinog kultnog, plavog kompleta na suprugovoj predsjedničkoj inauguraciji.

Strukiranog kroja, spomenuti kombinezon također se isticao crnom trakom oko vrata nalik kravati, a njega je na drugoj gala večeri zamijenila efektnom haljinom s potpisom modne kuće Valentino.

Predimenzioniranog kroja i s kraćim rukavima ukrašenim dugim perjem, Melania je plijenila elegancijom, a za ovu haljinu nakratko je odustala od prepoznatljive, isfenirane frizure prigrlivši frizuru nemarne punđe.

  • +30
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Hanks/White House / Zuma Press / Profimedia