CHIC ŠVEĐANI

Najzgodniji par s kraljevskih dvora oduševio je i ovim modnim izborom

13.09.2023 u 14:50

  • +7

Princeza Sofia i princ Carl Philip

Izvor: Profimedia / Autor: Mickan Palmqvist / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Princ Carl Philip i njegova lijepa supruga, princeza Sofia, uvijek privlače poglede gdje god da se pojave, a mnogi ih smatraju ne samo najljepšim, već i najbolje odjevenim parom s europskih kraljevskih dvora

Simpatični Skandinavci ponovno su sve oduševili svojim cool stajlinzima, za koje su dobili samo komplimente.

Zgodni su Šveđani, inače roditelji troje djece, ponovno bili u prvom planu i prilikom dolaska na koncert u Stockholmu nakon otvaranja švedskog parlamenta.

Premda princ i princeza neće naslijediti švedsko prijestolje - na koje će jednoga dana zasjesti princeza Victoria, markantni princ i njegova atraktivna supruga nikad ne mogu proći nezapaženo.

PRINC CARL PHILIP I PRINCEZA SOFIA

Modno usklađeni zgodni Šveđani: Smatraju ih najljepšim, ali i najbolje odjevenim kraljevskim parom i to sasvim opravdano

Pogledaj galeriju

Za ovu su se svečanu prigodu odlučili za elegantna izdanja u modernom stilu pa je princeza Sofia izgledala fantastično u kombinaciji bijelog topa i hlača širokih nogavica dok je njezin suprug igrao na kartu vječne klasike odjenuvši tamnoplavo odijelo sa svilenom sivom kravatom.

Osim njih dvoje, ovom su događanju nazočili sestra Carl-Philipa, prijestolonasljednica Victoria, sa suprugom Danielom, kraljica Silvia, kralj Carl Gustaf i predsjednik parlamenta Andreas Norlen.