SVI SU GLEDALI U NJU

Najvrući filmski par zasjenila prelijepa supruga

10.02.2017 u 14:49

  • +6

Jamie Dornan, Amelia Warner , Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jamie Dornan, glavna zvijezda filma 'Pedeset nijansi mračniji', pozirao je na crvenom tepihu s kolegicom Dakotom Johnson, ali i suprugom Ameliom Warner koja je monokromnim outfitom zasjenila glumački par

Nakon što je prema erotskom romanu E.L. James snimljen drugi nastavak filma, Jamie Dornan i Dakota Johnson ovih dana šeću crvenim tepisima, a slavni je glumac na londonsku premijeru poveo suprugu.

Možda Dornanu i nije bilo najugodnije pozirati s kolegicom pa zatim suprugom, koja je nakon snimanja prvog nastavka 'Pedeset nijansi sive' rekla kako ne želi gledati supruga u vrućim scenama, ali Amelia je oduševila ljepotom i damskim stajlingom.

Dok je Dakota Johnson, koja glumi Anastasiju Steele, za crveni tepih u Londonu odabrala elegantnu kreaciju Alexander McQueen ukrašenu morskim bićima i travama, supruga zgodnog Christiana Greyja blistala je u hlačama i asimetričnom topu.

Crne hlače i sandale Amelia Warner upotpunila je bijelim topom koji otkriva gola ramena. Inače i majka djevojčica Dulcie i Phoebe, stajling je zaokružila vatreno crvenim usnama, povezanom kosom i zlatnim naušnicama. Mala crna večernja torbica također je imala detalj u crvenoj boji pa je, čini se, supruga jednog od najseksi muškaraca na svijetu promišljala o svakoj sitnici odličnog stajlinga.