DANIJELA MARTINOVIĆ

'Najviše trošim na donje rublje'

02.07.2009 u 14:57

Bionic
Reading

Pjevačica Danijela Martinović uopće ne krije da je šopingholičarka. Rado troši na krpice, a najradije na donje rublje

Tridesetosmogodišnja Splićanka Danijela Martinović priznala je u intervjuu za Gloriju da rado kupuje, a novac ne štedi, osobito kad su u pitanju donje rublje i cipele kojih ima poveći broj. Nedavno je u svom splitskom stanu napravila temeljito čišćenje ormara i podijelila cipele prijateljicama i rodbini, nakon čega joj je ostalo još 30-ak pari, ne računajući one u zagrebačkom stanu. Najradije nosi štikle, i to one s petom od 15 centimetara.

Danijela, koju je Fashion Guru prozvao najgore odjevenom Hrvaticom, uvijek pazi da je brižno dotjerana, osobito za scenske nastupe, a za uspjeh joj, veli, ne bi bilo teško obući ni vreću za smeće. Svojedobno je pokrenula modnu liniju za djecu Dama koja u zadnje vrijeme stoji zbog njezine zauzetosti glazbenim obavezama.

Osim o modelima koje će odjenuti za scenski nastup ili kreirati za djecu, Danijela mašta i o vjenčanici koju će odjenuti na svom vjenčanju. 'Bit će duga, poput one kakvu je na svom vjenčanju nosila Lady Di. Imat ću stotinjak djeveruša i dječji vrtić koji će pridržavati šlep', otkrila je Danijela. Budući da nismo imali priliku vidjeti njenu prvu vjenčanicu koju je nosila na vjenčanju s Thompsonom, svakako će biti zanimljivo vidjeti kako izgleda vjenčanica iz snova vrckave pjevačice.